Ο αναρχικός σύντροφος Errol ήταν ένας από τους συλληφθέντες της 6ης Δεκέμβρη και κρατήθηκε με άλλους-ες συντρόφους-ισσες στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη, μόνο που ο Errol έγινε αποδεχτης του κατασταλτικού μένους του κράτους και τις επόμενες μέρες. Αρχικά κρατήθηκε στην απομόνωση, ενώ στη συνέχεια μετήχθει στην Αμυγδαλέζα όπου και εκδόθηκε άμεσα εναντίων του απόφαση απέλασης. Ο σύντροφος πριν γινει η όποια υποτιθέμενη διαδικασία απήχθει και απελάθηκε στην Γαλλία με απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα για 7 χρόνια.

Το τριήμερο 28-29-30 Δεκέμβρη, σε περιόχες όλου του λεκανοπέδιου Ατικής, επιτεθήκαμε:

Σπάσαμε 8 τράπεζες και ΑΤΜ

Σαμποτάραμε 30 ΑΤΜ

Το κράτος αξιοποιεί τον ιό και την πανδημία και βρίσκει το πάτημα για να οξύνει την καταστολή κατά των κοινωνικών αγώνων και αντιστάσεων. Τα παραδείγματα της 17ης Νοέμβρη, της 20ης Νοέμβρη, της 6ης Δεκέμβρη, η εκδικιτική απέλαση του Errol και η εισβολή όλων των ειδών αστυνομικών δυνάμενων στις φοιτιτικές εστίες, είναι η δυστοπική συνθήκη που προτάσει το κράτος απέναντι στους ακηδεμόνευτους και αυτοοργανωμένους αγώνες. Έλεγχος, εγκλεισμός, εισβολές σε σπίτια, πολιτικές εξόντωσης σε κέντρα κράτησης και φυλακές, εκκενώσεις καταλήψεων κλπ.

Σε αυτό το πλαίσιο διαβάζουμε και την συνθήκη στην οποία πιάστηκε και απελάθηκε ο σύντροφος Errol. Μια ευθεία επίθεση στον αναρχικό χώρο και στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Μια ελάχιστη απάντηση στην απέλαση του αναρχικού συντρόφου, δείχνοντας ότι ακόμα και σε περιβάλλον εκτεταμένων απαγορεύσεων και αστυνομοκρατίας, ο εχθρός δεν είναι άτροτος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ERROL

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΥΓ. Αλληλεγγύη στον αγώνα που διξάγεται στις φοιτητικές εστίες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License