Κάλεσμα στήριξης για τους 8 συλληφθέντες στην Ευελπίδων

Καλούμε την Παρασκευή 8/1/21 στις 10:00 πμ στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σε μια εποχή κράτους έκτακτης ανάγκης και αναδιάρθρωσης στινεται μια ακόμη σκευωρία της κρατικής ασφάλειας και του νόμου τάξης με αποτέλεσμα να διώκονται 8 σύντροφοι/ισσες από τον αναρχικό στέκι της ασοεε.

Γίνεται προφανές πως οι συγκεκριμένες συλλήψεις μπαίνουν σε ένα συνολικότερο πλαίσιο εξαφάνισης κάθε αντιστασιακής ύπαρξης και χώρου αγώνα.

Το φαντασιακό σχέδιο της δημοκρατίας επιχειρεί την δημιουργία ειδικής ομάδας πανεπιστημιακής αστυνομίας για τον πλήρη έλεγχο, καταστολής και ιδιωτικοποίησης πανεπιστημίων. Μάλλον το μόνο υποκείμενο που φαντάζονται είναι δαπιτες να μοιράζουν στικάκια σε πρωτοετείς.

Καλούμε την Παρασκευή 8/1/21, στις 10:00 πμ στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

-ΜΠΆΤΣΟΙ, ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

-ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

-ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αναρχικοί/ες ΦΕΠΑ.         

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License