Κάλεσμα αλληλεγγύης για τους διωκόμενους συντρόφους της ΑΣΟΕΕ

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τους διωκόμενους συντρόφους της ΑΣΟΕΕ

Γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά τους μηχανισμούς αντιμετώπισης των αναρχικών από το ελληνικό κράτος, αναγνωρίζουμε τη σκευωρία που έχει στηθεί από τις πρυτανικές αρχές, τους μπάτσους και τους ρουφιάνους ενάντια στα μέλη του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ και φιλικά προσκείμενων ατόμων σε αυτό. Δηλώνουμε την στήριξη μας στους κατηγορούμενους/ες και στηρίζουμε τη συγκέντρωση στην Ευελπίδων την Παρασκευή 8/1, 10:00 στο κτήριο 9, ενάντια στην κρατική καταστολή και την στοχοποίηση των συντρόφων/ισσων.

ΚΑΝΕΝΑΣ / ΚΑΜΙΑ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License