Κάλεσμα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/ις 8 διωκόμενους/ες για την παρέμβαση στην πρυτανεία του ΟΠΑ|Αναρχική ομάδα Bellini

Οι διώξεις του κράτους εναντίον αγωνιστών δεν σταματάνε. Για ακόμη μια φορά η κρατική ασφάλεια με ξεκάθαρες εντολές από το υπουργείο προπο προσπαθεί να στήσει ένα γελοίο και χωρίς στοιχεία βαρύ κατηγορητήριο (όπως στη δίωξη-σκευωρία "Σύντροφοι/ισσες") με σκοπό να εκδικηθεί και να εξοντώσει συντρόφους και συντρόφισσες από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ καθώς και άλλους φοιτητές και φοιτήτριες που αντιστέκονται στις σχολές τους.

Οι διώξεις του κράτους εναντίον αγωνιστών δεν σταματάνε.

Για ακόμη μια φορά η κρατική ασφάλεια με ξεκάθαρες εντολές από το υπουργείο προπο προσπαθεί να στήσει ένα γελοίο και χωρίς στοιχεία βαρύ κατηγορητήριο (όπως στη δίωξη-σκευωρία "Σύντροφοι/ισσες") με σκοπό να εκδικηθεί και να εξοντώσει συντρόφους και συντρόφισσες από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ καθώς και άλλους φοιτητές και φοιτήτριες που αντιστέκονται στις σχολές τους. Η νέα αυτή σκευωρία αφορά την παρέμβαση στο γραφείο του πρύτανη του ΟΠΑ από την "Πρωτοβουλία Μαχητικής Αλληλεγγύης" στις 29/10/2020. Ο συγκεκριμένος είναι γνωστός υπέρμαχος της κατασταλτικής εκστρατείας μέσα στα πανεπιστήμια και το έχει αποδείξει βάζοντας την υπογραφή του για εκκενώσεις και εισβολές σε πολιτικούς χώρους και στέκια (Βανκούβερ,ΑΣΟΕΕ). Σε μια περίοδο όπου υπάρχει κορύφωση της πανδημίας του κορονοιού και δεν έχει δαπανηθεί το ελάχιστο για τη δημόσια υγεία, δεν μας εκπλήσσει καθόλου που το κράτος με περισσή ευκολία επικυρύσσει με το ποσό των 100.000 ευρώ τα άτομα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη πολιτική παρέμβαση. Είναι πλέον κατι παραπάνω από φανερό ότι όλες οι κρατικές δαπάνες αφορούν την ενίσχυση του κατασταλτικού μηχανισμού με χιλιάδες προσλήψεις μπάτσων και τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας. Η πρόσφατη αστυνομική εισβολή στις φοιτητικές εστίες όπως και η δίωξη-σκευωρία εναντίων των συντρόφων του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ δείχνουν το ακροδεξιό όραμα της κυβέρνησης για την καθημερινή ζωή στις σχολές και στα πανεπιστήμια.

Καλούμε σε στήριξη της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στο κτήριο 9 της Ευελπίδων την Παρασκευή 8/1 στις 10 το πρωί όπου οι διωκόμενοι περνάνε από ανακριτή.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ/ΙΣ 8 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΙΣΣΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License