ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχουμε ξανά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο τύπο που μένει στις Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονικης που την άνοιξη του 2019 έκανε απόπειρα βιασμού στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα αυτό το διάστημα μένει στο εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Βιζύης Βύζαντος 27 στον πάνω όροφο. Κυκλοφορεί κοιτόντας έντονα και ακολουθόντας από πολύ κοντά κοπέλες. Μου έχει συμβεί και προσωπικά καθώς μένω σε κοντινό δρόμο. Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος καθώς είμαστε σε καθεστώς lockdown και η κίνηση το βράδυ είναι λιγοστή.

Αρκετοί από την γειτονιά τον έχουν προειδοποιήσει αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Τα χαρακτηριστικά του είναι : ανάστημα 1,70 , μελαχρινός, έχει μούσι και τατού στο χέρι.

Είναι επείγον μία απάντηση από εμάς.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΛΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License