Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου ο επαναστάτης κομμουνιστής Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πέινας με αίτημα την μεταγωγή του στα υπόγεια των φυλακών κορυδαλού από την φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό όπου και κρατείται  εκδικητικά και καταχρηστικά με αποφαση της κυβερνησης των δολοφόνων της Ν.Δ και του υπουργείου τρομοκρατίας του πολίτη με εμπνευστή το σκουπίδι Χρυσοχοίδη.Ο Δ.Κουφοντίνας κρατούνταν επι 2.5χρόνια στις αγροτικές φυλακές Βολου και απήχθη απο μεγαλη αστυνομική δυναμη ωστε να μεταφερθεί στον Δομοκό με προσχημα το υψηλό ιικό φορτίο που επικρατεί στον κορυδαλό.Η εκδικητική αυτη αποφαση βαραίνει την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, με πρόσχημα ότι αυτές τις ημέρες δεν γίνονται μεταγωγές στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-Ν.ΙΩΝΙΑΣ (irakleio@espiv.net)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License