Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει μπάτσους της ομάδας διας να κατεβάζουν αντιμπατσικά πανό που είχαν αναρτηθεί στην πλ.Ταπητουργείου στο Βύρωνα.                                                               

Ως αντανακλαστική απάντηση αναρτήσαμε πανό στο ίδιο σημείο,θέλοντας να επισημάνουμε στα ένστολα καθάρματα πως στη γειτονιά μας ,όπως και σε κάθε γειτονιά, οι μπάτσοι,τ'αφεντικά τους και τα τσιράκια τους είναι μισητοί και δεν πρόκειται ποτέ να αποτελέσουν κομμάτι των γειτονιών. Οι μπάτσοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα εχθροί. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι'αυτό και δεν το διαπραγματευόμαστε. Οι άνθρωποι που καθημερινά βρίσκονται στην πλ.Ταπητουργείου (περισσότερο ίσως οι νέοι σε ηλικία), όπως και σε κάθε πλατεία και πάρκο της γειτονιάς, έχουν εδώ και χρόνια διαπιστώσει τον ρόλο των μπάτσων σε αυτά.  Τραμπουκισμοί, απειλές, βασανισμοί, δολοφονίες, κυνηγητά, εξακριβώσεις και συλλήψεις,είναι η ντροπή που αποκαλούν ως "δουλειά " τους. Δεν θα επεκταθούμε στη σημερινή συγκυρία και το ρόλο τους σε αυτή,μιας και η καθημερινότητα αποδεικνύει πολλά περισσότερα απ' όσα  εμείς θα γράφαμε. Πάντως αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως η οργή και το μίσος των ανθρώπων προς το πρόσωπό των μπάτσων μεγαλώνουν και τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει,όταν αυτά βρουν τη κατάλληλη διέξοδο για να ξεσπάσουν. 

 *Προφανέστατα οι μπάτσοι ξεκρέμασαν τα πανό 2-3 το πρωί, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους (γίνεται κατανοητό στο βίντεο) και με μηδενική παρουσία ανθρώπων τριγύρω, αντίθετα με μας που δημόσια σε πολύ κόσμο μπροστά,απογευματινή ώρα και με τα πρόσωπα μας, παρεμβήκαμε για να αποκαταστήσουμε τη βρωμιά που άφησαν πίσω με την παρουσία τους

 -ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.     

 -ΟΣΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΕΤΕ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ,

ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΖΕΙΤΕ.                        .                                             

 

Αναρχικοί Βύρωνα                                           

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License