Προπαγανδιστική παρέμβαση αλληλεγγύης στο Κουφοντινα

Σήμερα 18-12 ρίξαμε τρικάκια αλληλεγγύης με αφορμή την απεργία πείνας του Δ.Κουφοντίνα και των υπολοίπων πολιτικών κρατουμένων στα δύο νοσοκομεία και σε αρκετά κεντρικά σούπερ μάρκετ της πόλης.

post image

Σήμερα 18-12 ρίξαμε τρικάκια αλληλεγγύης με αφορμή την απεργία πείνας του Δ.Κουφοντίνα και των υπολοίπων πολιτικών κρατουμένων στα δύο νοσοκομεία και σε αρκετά κεντρικά σούπερ μάρκετ της πόλης.όλοι-όλες αύριο Τρίτη 19-12 στην πορεία στο Παράρτημα 12.00. Αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους και στις διεκδικήσεις τους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License