Μασόβκα: κάλεσμα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα – Συμμετοχή και κάλεσμα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κοινωνικό επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα στα Προπύλαια (19/1 – 17.30)

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα – Συμμετοχή και κάλεσμα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κοινωνικό επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα στα Προπύλαια (19/1 – 17.30)

Στις 8/1 ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας ανακοινώνει ότι ξεκινάει απεργία πείνας με μοναδικό του αίτημα ένα δημοκρατικό νομότυπο. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το να επιστρέψει στο κελί που κάποτε η γνωστή φαμίλια και ο ευρύτερος κρατικός ρεβανσισμός μετέτρεψαν σε σπίτι του, ως αντίποινα για την ένοπλη επαναστατική του δράση ως μέλους της 17Ν αλλά και ως προειδοποιητήριο μήνυμα μαφίας για οποιονδήποτε ενδεχομενικά δεήσει να ξαναπιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε. Παράλληλα, όσο ακατανόητο και αν είναι σε ορισμένες μερίδες του κινήματος, ο αγώνας του Δημήτρη να επιστρέψει στο κελί του αρνούμενος να δεχθεί υποτακτικά την απαγωγή του και την αιφνίδια μεταγωγή του στον Δομοκό κατά πώς βολεύει τις κρατικές αρχές και τους αρμόδιους βασανιστές της αντιεγκληματικής υπηρεσίας, όπως η Σοφία Νικολάου, είναι ένας αγώνας για την αξιοπρέπεια κάθε κρατουμένου. Η απόφαση να εκκινήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα απεργία πείνας με κόστος της ζωής του και επιπρόσθετο κλονισμό της ήδη ανεπανόρθωτα ζημιωμένης ακεραιότητας της υγείας του, ενώ θα μπορούσε να περιμένει ένα καταλληλότερο χρονικό και πολιτικό μομέντουμ για τον ίδιο και μάλιστα σύντομα - όπου και με τη βούλα του νόμου θα δικαιούται να αποφυλακιστεί - είναι χαρακτηριστική.

Είναι αυτονόητο ότι οι αγωνιστές της άλλης πλευράς των τειχών θα στηρίξουμε αυτό το αίτημα και θα προασπίσουμε την κοινωνική και επαναστατική αξιοπρέπεια μέσα και έξω από τις φυλακές σε πείσμα των εχθρών της. Μέχρι να τον δούμε να αγκαλιάζει την οικογένεια του. Μέχρι να τον δούμε να αγκαλιάζεται από τους συντρόφους του. Μέχρι την ελευθερία.

Γι'αυτό λοιπόν καλούμε την Τρίτη 19/1, στα Προπύλαια στις 17.30 για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κάτω τα χέρια από τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Η ικανοποίηση του αιτήματος του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License