Εκπομπή για την κουλτούρα του βιασμού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ ραδιόφωνο: 1431 AM, 97,3 FM internet: www.1431am.org

post image

Εμείς πάντως δεν πέσαμε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με τους βιασμούς στο χώρο του αθλητισμού και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο πανεπιστήμιο. Γιατί ακριβώς γνωρίζουμε πως όσο υπάρχει η πατριαρχία και ο σεξισμός στα πλαίσια του εξουσιαστικού συστήματος, η έμφυλη βία θα ακμάζει. Όπως και η κουλτούρα του βιασμού μέσα στις κουβέντες τις ανδροπαρέας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και σε τηλεοπτικά προγράμματα. Ακόμη μια φορά η υποκρισία των ΜΜΕ, της πολιτικής εξουσίας που δεν γνώριζε, δεν άκουσε δεν είδε τίποτα θα μας βρει απέναντι τους. Μαζί μας λοιπόν σ΄αυτή την εκπομπή φιλοξενούμενη η Σταυρούλα Παπαβλασίου, αρτιβίστρια ( art & activist), για να συζητήσουμε για την κουλτούρα του βιασμού μέσα από το δικό της βίωμα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Εικόνες:

από @1431ΑΜ 22/02/2021 3:55 πμ.


Η ηχογραφημένη εκπομπή διατίθεται από την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού

https://1431am.org/audio/shows/antistasi-kata-tis-archis/2021/01/23/ekpompi-gia-tin-koyltoyra-toy-viasmoy-2/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License