[Λιουμπλιάνα, Σλοβενία] Πορεία αλληλεγγύης για την εκκένωση του Rog

Εχθές, 22 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στους δρόμους της Λιουμπλιάνα σε αλληλεγγύη με το κατειλλημένο Rog που εκκενώθηκε το πρωί της προηγούμενης μέρας. Τόσο κόσμος του ευρύτερου αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου όσο και άτομα που είχαν βρεθεί/συναντηθεί στους χώρους της κατάληψης μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων της, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και ξεκίνησαν πορεία προς το παλιό εργοστάσιο που βρισκόταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

post image

Εχθές, 22 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στους δρόμους της Λιουμπλιάνα σε αλληλεγγύη με το κατειλλημένο Rog που εκκενώθηκε το πρωί της προηγούμενης μέρας. Τόσο κόσμος του ευρύτερου αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου όσο και άτομα που είχαν βρεθεί/συναντηθεί στους χώρους της κατάληψης μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων της, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και ξεκίνησαν πορεία προς το παλιό εργοστάσιο που βρισκόταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Αποδείχτηκε στην πράξη πως η εκκένωση της κατάληψης βρίσκει αντίθετους τόσο τους αναρχικούς όσο και τους πολίτες της πόλης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει κάθε πρόσβαση στην κατάληψη και έκοψαν την πορεία λίγο πριν φτάσει έξω από την κεντρική πύλη του Rog. Ακολούθησαν συγκρούσεις με την αστυνομία να κάνει χρήση pepper spray ενώ υπήρξαν και συλλήψεις.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License