Οπλοκατοχή και Αντιφασιστικό κίνημα στις Η.Π.Α.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ www.1431am.org / 97.3 fm

post image

Το τελευταίο διάστημα είδαμε εικόνες από τις Η.Π.Α. παράδοξες και παράξενες για εμάς εδώ που κατοικούμε στην Ευρώπη. Διαδηλωτές στις μητροπόλεις, κουβαλώντας βαρύ οπλισμό και από τις δύο πλευρές. Δηλαδή και ακροδεξιοί και αντιφασίστες. Σε πολλές πολιτείες των Η.Π.Α. η οπλοκατοχή είναι νόμιμη και κατοχυρώνεται με το δικαίωμα υπεράσπισης της ατομικής ιδιοκτησίας. Έτσι είναι συχνό φαινόμενο οι ένοπλες πολιτοφυλακές γειτονιών και τώρα ακόμη και στις πορείες. Φυσικά εμάς μας ενδιαφέρει το πως οργανώνεται το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό μέτωπο στις Η.Π.Α. και αυτό θα επεξεργαστούμε στην εκπομπή της Δευτέρας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License