[Θεσσαλονίκη]Ενημέρωση από την καλεσμένη συγκέντρωση αλληλεγγύης με τον Δ.Κουφοντίνα

Σήμερα (Τετάρτη 27/01) στις 17:00, πραγματοποιήθηκε η καλασμένη συγκέντρωση Αλληλεγγύης με τον Δ.Κουφοντίνα απεργό πείνας από 8/01, από περίπου 100 άτομα στην πλατεία Τερψιθέας στην Άνω Πόλη.

Σήμερα (Τετάρτη 27/01) στις 17:00, πραγματοποιήθηκε η καλασμένη συγκέντρωση Αλληλεγγύης με τον Δ.Κουφοντίνα απεργό πείνας από 8/01, από περίπου 100 άτομα στην πλατεία Τερψιθέας στην Άνω Πόλη. Η συγκέντρωση μετατράπηκε σε πορεία με περιφρούρηση και δυναμικό παλμό, που κινήθηκε και παρενέβη με σπρέυ και τρικάκια στα πέριξ των γειτονιών της Άνω Πόλης. Ο κόσμος του αγώνα έδειξε για ακόμη μία φορά πως παρά τις εξειδικευμένες απαγορεύσεις αλλά και τις ήδη υπάρχουσες των ημερών, ήταν στο δρόμο σε πείσμα των συνθηκών, του κράτους και των χαφιέδων του, διαδηλώνοντας, διαταράσοντας την μίζερη σιωπή και την ομαλή λειτουργία ενός κομματιού του μητροπολιτικού ιστού. Μία μικρή και συμβολική συμβολή στον γενικό αγώνα των εντός και εκτός των τειχών για τις διεκδικήσεις του Δ. Κουφοντίνα αλλά και γενικά στον πολύμορφο αντικατασταλτικό και αντικρατικό αγώνα που αποτελεί επιτακτική ανάγκη των ημερών και που παίρνει σάρκα και οστά από τέτοιες ακριβώς κινήσεις. 

Η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι το όπλο μας 

Ούτε βήμα πίσω!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License