Ο αγωνιστής της Επαναστατικής Οργάνωσης 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας διεξάγει απεργία πείνας από τις 8/1 διεκδικώντας τη μεταγωγή του στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η δεξιά διαχείριση διευρύνοντας την κατάσταση εξαίρεσης και μονιμοποιώντας το κράτος έκτακτης ανάγκης, ανέστειλε την ίδια της νομοθεσία για να εκδικηθεί την αμετανόητη και αγωνιστκή στάση του Δ. Κουφοντίνα.

Έτσι, τον μετέφερε από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτεια στις φυλακές Δομοκού, με ψεύτικο έγγραφο που τον παρουσίαζε δήθεν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μονίμως στο στόχαστρο του ελληνικού και του αμερικανικού κράτους, ο Δ. Κουφοντινάς προχωρά για πολλοστή φορά σε απεργία πείνας διεκδικώντας τα βασικά κεκτημένα απέναντι στην εκδικητικότητα της δημοκρατίας. Η σκλήρυνση του αντιτρομοκρατικού δόγματος στις φυλακές στο πρόσωπο του Δ.Κουφοντίνα, προεικονίζει τη μεταχείριση που επιφυλάσσει το κράτος στους/στις αγωνιστές-στρίες κρατούμενους/ες που συγκρούονται με το καθεστώς. Κάτι που επιβεβαίωνει καθημερινά η ανεκδιήγητη Σοφία Νικολάου με δηλώσεις και συνεντεύξεις της, περιγράφοντας τον κρατικό σχεδιασμό για την εξόντωση των πολιτκών αντιπάλων της κυριαρχίας.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δήμητρη Κουφοντίνα καθώς και στους 2 ακόμα απεργούς πείνας Νίκο Μαζιώτη και Γιάννη Δημητράκη επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές και σφυριά την Πέμπτη 28/1, προκαλώντας φθορές, στα κεντρικά γραφεία της Euronet στην Καλλιθέα, δίπλα ακριβώς από το κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ένας αμερικανικός πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών, με έδρα το Κάνσας, που προσφέρει παγκοσμίως αυτοματοποιημένες ταμειακές μηχανές (ΑΤΜ), υπηρεσίες σημείου πώλησης (POS), υπηρεσίες πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, ανταλλαγή συναλλάγματος και άλλες ηλεκτρονικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και λογισμικό πληρωμών.Από το 2019, η Euronet εξυπηρετεί 50.000 ΑΤΜ και 330.000 τερματικά σημείων πωλήσης σε 170 χώρες.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8/1

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,

Αναρχικοί-Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License