Σπασιματικές τραπεζών - Αλληλεγγύη στον σύντροφο Κουφοντίνα

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στον πολύχρονο αγώνα του και την προσφορά του στην επαναστατική υπόθεση, καθώς και ως φωνή αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του, επισκεφθήκαμε 3 τράπεζες στην περιοχή της Αττικής, τις οποίες και σπάσαμε. Συγκεκριμένα, σπάστηκαν: Eurobank - κάτω Πατήσια Τρ.Πειραιώς - Μεταμόρφωση Eurobank - Ν. Ιωνία

Σπασιματικές τραπεζών - Αλληλεγγύη στο σύντροφο Κουφοντίνα

Ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται από τις 8 Ιανουαρίου σε απεργία πείνας, βάζοντας για μία ακόμη φορά ασπίδα το κορμί του και την ίδια του τη ζωή, απέναντι στις εκδικητικές μεθόδους του κράτους.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στον πολύχρονο αγώνα του και την προσφορά του στην επαναστατική υπόθεση, καθώς και ως φωνή αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του, επισκεφθήκαμε 3 τράπεζες στην περιοχή της Αττικής, τις οποίες και σπάσαμε.

Συγκεκριμένα, σπάστηκαν:

Eurobank - κάτω Πατήσια

Τρ.Πειραιώς - Μεταμόρφωση 

Eurobank - Ν. Ιωνία 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αλληλέγγυοι/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License