Παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα με συνθήματα σε γειτονιές.[Αναρχική ομάδα Bellini]

Ο σύντροφος βρίσκεται νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο της Λαμίας και η υγεία του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς διανύει την 25η ήμερα απεργίας πείνας.Το κράτος επιλέγει να χτυπήσει κάθε δημόσια κίνηση αλληλεγγύης προς τον Δ.Κουφοντίνα και να προσπαθήσει να κρατήσει στην αφάνεια την απεργία πείνας. Από την πλευρά μας καλούμε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να βγει στο δρόμο πλαισιώνοντας τις κινήσεις αλληλεγγύης,σπάζοντας στην πράξη την κρατική τρομοκρατία και να στηρίξει τον αγώνα του Δ.Κουφοντίνα. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ.

post image

Παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα με συνθήματα σε γειτονιές της Αθήνας και της Δυτικής Αττικής.

Ο σύντροφος βρίσκεται νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο της Λαμίας και η υγεία του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς διανύει την 25η ήμερα απεργίας πείνας.Το κράτος επιλέγει να χτυπήσει κάθε δημόσια κίνηση αλληλεγγύης προς τον Δ.Κουφοντίνα και να προσπαθήσει να κρατήσει στην αφάνεια την απεργία πείνας.

Από την πλευρά μας καλούμε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να βγει στο δρόμο πλαισιώνοντας τις κινήσεις αλληλεγγύης,σπάζοντας στην πράξη την κρατική τρομοκρατία και να στηρίξει τον αγώνα του Δ.Κουφοντίνα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ Γ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ.

Ακολουθούν φωτογραφίες και το κείμενο αλληλεγγύης της ομάδας για την απεργία πείνας:

Από τις 8 Ιανουαρίου, ο επαναστάτης πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας, μια κίνηση που έρχεται να προστεθεί στους αλλεπάλληλους αγώνες του Δημήτρη Κουφοντίνα για τα δικαιώματά του, που συνεχώς και με προφανή εκδικητικότητα το κράτος καταπατά επιδεικτικά.Την τελευταία φορά πραγματοποίησε απεργία πείνας τον Μάιο του 2019, διεκδικώντας τις άδειες που δικαιούταν. Ενώ το κράτος και οι δικαστικές αρχές δεσμεύτηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα του και κατόπιν της διακοπής των 21 μερών απεργίας πείνας, τελικά το απέρριψαν. 

Αυτή τη φορά με εντολή της κυβέρνησης, ο Δημήτρης Κουφοντίνας απήχθη από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας χωρίς καν να του επιτραπεί να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα. Σύμφωνα με τον εν λόγο νόμο που προβλέπει τις μεταγωγές φυλακισμένων, όπως και του συντρόφου, ο Κουφοντίνας θα έπρεπε να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου έχει εκτίσει τα προηγούμενα 16 από τα 18 χρόνια κράτησης του, συνθήκη που η ίδια η δικαστική μαφία αναίρεσε, αφού αντί για τον κορυδαλλό η μεταγωγή του έγινε στις φυλακές Δομοκού.Μετέπειτα του γνωστοποιήθηκε έγγραφο του Υπουργείου που αναγράφεται ψευδώς, ότι μετάχθηκε και στον Κορυδαλλό για να φαίνεται ότι τηρήθηκε ο φωτογραφικός νόμος τους για τις αγροτικές φυλακές πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ποτέ δεν λύγισε στον συνεχόμενο πόλεμο που του εξαπολύουν το κράτος και το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο με κάθε τρόπο με συνεχόμενες πιέσεις από όλους αυτούς που εξαθλιώνουν και καταστρέφουν τις ζωές μας καθημερινά.Στο πρόσωπό του αντικρίζουν τις επαναστατικές αξίες που συμβολίζει και κρατάει ζωντανές ακόμα και μέσα από τα κελιά παλεύοντας για έναν άλλο κόσμο δίκαιο με αξιοπρέπεια και ελευθερία και για αυτό τον εκδικούνται και προσπαθούν να τον εξοντώσουν με κάθε τρόπο.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν είναι μόνος του έχει στο πλευρό του όλους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που αντιστέκονται ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα

Στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον επαναστάτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Αναρχική ομάδα Bellini

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License