ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στην εργοδοτική βία και στους εξοντωτικούς ρυθμούς που επιβάλλουν τα αφεντικά

Αφισάκι που κολλάμε τις μέρες αυτές έξω από εταιρίες κούριερ στις περιοχές μας

post image

Αφισάκι που κολλάμε τις μέρες αυτές έξω από εταιρίες κούριερ στις περιοχές μας:

Στις 4/1/2021 ταχυµεταφορέας της Γενικής Ταχυδροµικής ξυλοκοπήθηκε από τον προϊστάµενο του στο κατάστηµα franchise της εταιρείας στα Γλυκά Νερά. Η αφορµή ήταν ότι δεν έπιασε τον παράλογα υψηλό στόχο παραδόσεων, σε µέρα µε συνεχή βροχόπτωση και ενώ από την αρχή της πανδηµίας οι συνθήκες εργασίας έχουν επιδεινωθεί δραµατικά σε όλα τα κάτεργα/εταιρείες ταχυµεταφορών.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ | ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥΣ ΡΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Την απάντηση θα τη δώσουµε µε συναδελφική αλληλεγγύη, µε την από τα κάτω οργάνωσή µας σε σωµατεία βάσης, εργατικές συλλογικότητες, συνελεύσεις γειτονιάς, και µε συλλογικούς αγώνες σε γειτονιές και χώρους δουλειάς.

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια

https://prwterganenotia.wordpress.com | prwterganenotia@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License