Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα έξω από την Ερτ3 (video)

Στις 2/2 πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση με πανό και συνθήματα έξω από την Ερτ3 στην Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσ/νίκης, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και ανάδειξης της απεργίας πείνας που διεξάγει ο επαναστάτης Δ. Κουφοντίνας από τις 8-1

Στις 2/2 πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση με πανό και συνθήματα έξω από την Ερτ3 στην Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσ/νίκης, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και ανάδειξης της απεργίας πείνας που διεξάγει ο επαναστάτης Δ. Κουφοντίνας από τις 8-1. Βρισκόμαστε στην 26η μέρα και τα ΜΜΕ θάβουν σκόπιμα την φωνή και τον αγώνα τόσο του συντρόφου όσο και του κινήματος αλληλεγγύης που στέκεται έμπρακτα δίπλα του. Η τρομοκρατία του κράτους, που μέσα από τα μίντια θέλει να επιβάλλει ως νόμο τη σιωπή, δε θα περάσει.

Κατά την αποχώρησή μας από την παρέμβαση, πλήθος μπάτσων περικύκλωσε την περιοχή διεξάγοντας ελέγχους κα έρευνες σε διαφορετικά σημεία με 7 συντρόφισσες και συντρόφους να προσαγάγονται σε διαφορετικά τμήματα, παρότι φέραν ακόμα και χαρτιά κυκλοφορίας. Μετά από κάποια ώρα αφέθηκαν όλες/οι ελεύθεροι.

video: https://streamable.com/dr0ire

Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, το δίκιο του αγώνα βρίσκεται στους δρόμους

Νίκη στην απεργία πείνας του επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

Δύναμη στους αλληλέγγυους απεργούς πείνας Γ.Δημητράκη και Ν.Μαζιώτη

Συντονισμός συλλογικοτήτων για την αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License