Συγκέντρωση-μικροφωνική ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση - Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4/2 , η προγραμματισμένη συγκέντρωση-μικροφωνική ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση .

post image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4/2 , η προγραμματισμένη συγκέντρωση-μικροφωνική ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση .Η συγκέντρωση πλαισιώθηκε από αρκετό κόσμο αναρτήθηκαν πανό, διαβάστηκαν ,μοιράστηκαν κείμενα και φωνάχτηκαν συνθήματα .Η παρουσία των μπάτσων αισθητή.

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ .ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καρδίτσας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License