Άλλος ένας "αναρχικός" και βιαστής

Ο Γιάννης Καφούρος ,που έγραφε για το Παλινωδίαι/ Palinodiae , Πριν περίπου πέντε χρόνια με βίασε στο σπίτι του στο Μπραχάμι παρέα με φίλους και τον αδερφό του, Γιώργο Καφούρο.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω όσα έχω να πω είναι με το όνομα του βιαστή. Γιάννης Καφούρος.

Ο Γιάννης Καφούρος ,που έγραφε για το Παλινωδίαι/ Palinodiae , Πριν περίπου πέντε χρόνια με βίασε στο σπίτι του στο Μπραχάμι παρέα με φίλους και τον αδερφό του, Γιώργο Καφούρο.

Ο Γιάννης Καφούρος λοιπόν μου είχε προτείνει να φωνάξει τους φίλους του να με "ξεφτιλισουν" παρέα . Στην αρχή του είπα εντάξει αλλά γρήγορα άλλαξα γνώμη και του είπα πως δεν θέλω . Παλιότερα άλλωστε είχε παραβιάσει τα όρια μου όταν είχαμε πει να κάνουμε τρίο και αντί για ένα άτομο έφερε δύο (ένας απτους δύο ήταν ο αδερφός του) . Όταν του είπα πως δεν θέλω , μου είπε εντάξει και με καθησύχασε. Όταν βρεθήκαμε από κοντά και πηγαμε σπίτι του θυμάμαι να ανεβαίνω τις σκάλες αγχωμενη γιατί άκουγα φωνές ,ενώ μου είχε υποσχεθεί πως θα είμαστε οι δύο μας. Μπαίνουμε μέσα και βλέπω γύρω στα 5 άτομα . Θυμάμαι τον περίμενα στο δωμάτιο του και μιλούσα στο κινητό αγχωμενη. Όταν μπήκε θύμωσε που κατάλαβε τι έλεγα με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Βρέθηκα γυμνή στην κρεβατοκάμαρα να του λέω πως δεν θελω και εκείνος να φωνάζει τους υπόλοιπους να έρθουν . Προσπαθούσα να κρύψω το σώμα μου για να νιώσω πιο ασφαλής και θυμάμαι να έχω καλύψει το πρόσωπο μου με τα μαλλιά μου . Εκείνος έλεγε κοιτάξτε ειναι ντροπαλό κιόλας το μωρό μου. Άρχισαν να γδυνονται , και ο Γιαννης.Κ να γίνεται επιθετικός γιατί προσπαθούσα να φύγω. Ζήτησε απτους άλλους να κατεβάσουν τα παντζούρια γιατί φώναζα και δεν ήθελε να ακουστω στην πολυκατοικία. Κανένας τους δεν δίστασε λεπτό. Θυμάμαι γέλια, βρώμικα σχόλια , ξύλο και να μου λέει ο Γιαννης.Κ "σου αρέσει , αφού είσαι πολύ υγρή ".

Δεν με άφηνε να φύγω απτό σπίτι. Ούτε μου έδινε πίσω το κινητό μου. Είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του. Τον παρακαλούσα , δεν είχα τρόπο να φύγω . Σκόπευε να με αφήσει μόνο όταν ολοκληρωνόταν ότι είχε προγραμματίσει για εκείνη την μέρα . Άδειασε το σπίτι σιγά σιγά έμεινε μόνο εκείνος και ένας φίλος του ,που είχε αναφερθεί κάπως ότι είναι παντρεμένος και έχω δει την φάτσα του σε ένα απτά βίντεο του Παλινωδίαι . Συνέχισε να με έχει κλειδωμένη αλλά έγινε πιο τρυφερός , με αγκάλιαζε και με φιλούσε . Ήμουν τρομοκρατημένη και γι'αυτό με παρηγορούσε που ήταν ήρεμος. Μου ζήτησε να κάνω στοματικό στον φίλο του και μετά θα με πήγαινε στο μετρό. Ο άλλος τυπάς απλά καθόταν στον καναπέ και μου έλεγε πόσο γλυκούλα είμαι. Χαμογελώντας μου.

Όταν ήρθε η ώρα να με πάει στο μετρό , μπήκαμε μέσα στο αμάξι του και οδηγούσε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ,με φίλησε κιόλας προτού φύγω.Την ίδια μέρα του έστειλα μύνημα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά θυμάμαι η απάντηση ήταν "Δεν κατάλαβα ότι το εννοούσες πως δεν θέλεις". Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μιλήσαμε . Όταν είσαι σαν τον Γιάννη Καφούρο και τους υπόλοιπους καλό είναι να ξέρουν για εσένα. Να ξέρουν πως βιασες μια 19χρονη κοπέλα παρέα με τον αδερφό σου και τους μαντραχαλους φίλους σου. Πως δήθεν δεν κατάλαβες το όχι , τα παρακάλια , τον φόβο.

Απτά πιο δύσκολα πράγματα για εμένα είναι να με βλέπω στα φλαςμπακς μου να μου συμβαίνουν αυτά. Να μην αντιδρώ όπως θα ήθελα . Να μην μπορώ να με προστατέψω. Να μισώ που ήμουν υγρή, νιώθοντας πως έχω μερίδιο στοτι με βίασαν. Η στεναχώρια και η οργή του να σου κάνει κάτι τέτοιο κάποιος που σου άρεσε και ένιωθες ασφαλής μαζί του . Να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να έχεις αποφύγει αυτό που σου συνέβη.

Είναι πολύ σημαντικό όταν νιώθεις όλα αυτά , προκειμένου να την παλέψεις, να ξέρεις πως δεν έφταιγες για ότι έγινε. Δεν πειράζει αν ήσουν υγρή , το σώμα σου σε προστάτευε απτό να τραυματιστείς. Δεν φταις που δεν αμύνθηκες, δεν θα έπρεπε καν να χρειαστεί να αμυνθείς και να σε προστατέψεις .

Αλληλεγγύη και κουράγιο σε όλα μας που έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που δεν θέλαμε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License