[Γιάννινα]Παρέμβαση στο δικαστικό μέγαρο για τον Δ. Κουφοντίνα + video

Βίντεο και ενημέρωση από τη παρέμβαση στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

post image

ΒΙΝΤΕΟ [https://youtu.be/9PABvsaJb0M] από την παρέμβαση

Τη Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση έξω από το δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων από την Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Κοινωνική Συναίνεση. Ήταν μια κίνηση αλληλεγγύης στον αγώνα του πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται ήδη στην 33η μέρα απεργία πείνας, απαιτώντας να μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα έπρεπε να εκτίει την ποινή του και ενάντια στην εκδικητική μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού. Η δράση πραγματοποιήθηκε από 20 άτομα και κράτησε 10 λεπτά . Φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν φείγ βολάν και τερματίστηκε χωρίς προβλήματα.

ΑΛΛΗΕΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 8/1 ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Κοινωνική Συναίνεση

κάθε Σάββατο στις 16:00 στη κατάληψη Αντιβίωση

aseks@riseup.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License