Επιθέσεις σε τράπεζες - Αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Αλληλεγγύη και δύναμη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας, να περάσουμε στην επίθεση.

Ο κομμουνιστής επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8/1, βάζοντας το σώμα του ανάχωμα στην κρατική βαρβαρότητα και τον κυβερνητικό ρεβανσισμό, μαχόμενος με συνέπεια και αξιοπρέπεια για τη λήξη του καθεστώτος εξαίρεσης που έχει στηθεί γύρω από το πρόσωπό του, διεκδικώντας τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από τη μεριά μας, στεκόμαστε ολόψυχα στο πλευρό του συντρόφου και, πράττοντας το ελάχιστο που μας αναλογεί, την προηγούμενη εβδομάδα επιτεθήκαμε σε τρεις τράπεζες σπάζοντας:

  • ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι.
  • ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Νικηφορίδη, στον Βύρωνα.
  • Την πρόσοψη της Τράπεζας Πειραιώς στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο.

Αλληλεγγύη και δύναμη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού

Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας, να περάσουμε στην επίθεση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License