Προσήχθησαν οι σύντροφοι-ισσες από τον ηλ. σταθμό του Μοσχάτου μετά την παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ

Οι σύντροφοι/ισσες που ήταν εγκλωβισμένοι στον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου μετά την παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ για τον απεργό πείνας επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα, προσάγονται αυτή την ώρα στην ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους επιβίσασαν σε πούλμαν και κλούβες κάτω από συνθήκες συνωστιμού, αφού για να χωρέσουν πολλοί/ες από αυτούς αναγκάστηκαν να μείνουν όρθιοι, καταστρατηγώντας κάθε μέτρο υγειονομικής προστασίας για τον covid-19 αλλά και της οδικής ασφάλειας. Παρόλες τις διαμαρτυρίες να έρθουν παραπάνω πούλμαν ώστε να αποφευχθεί ο συνωστιμός, αυτό δεν κατέστη δυνατό μετά την άρνηση του επικεφαλή των μπάτσων στην όλη επιχείρηση.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλληλέγγυοι-ες αυτή την ώρα μαζεύονται στη ΦΕΠΑ.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License