ΑΓΡΙΝΙΟ: Ενημέρωση από την αυθόρμητη συγκέντρωση-πορεία για Δ. Κουφοντίνα

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ενημέρωση από την αυθόρμητη συγκέντρωση-πορεία για Δ. Κουφοντίνα

post image

Σήμερα 20/02, λίγο πριν τις 21:00, ολοκληρώθηκε η αυθόρμητη πορεία αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Αγρινίου. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση με μικροφωνική για μιάμιση ώρα περίπου στην Πλατεία Δημάδη καλεσμένη από την κατάληψη Apertus. Στην πορεία συμμετείχαν 50 άτομα, με δυνατό παλμό καθ΄ όλη τη διάρκεια της, με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα, ενάντια στην καταστολή κ.ά.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

«Πρόκειται για την προσπάθεια να συντρίψουν ένα πρόσωπο, όχι γι αυτό πουείναι, αλλά για αυτό που σηματοδοτεί, με την άρνηση του να υποκύψει στιςαφόρητες πιέσεις που το σύστημα του ασκεί, όπως ζητούσαν επίμονα καιπρόσφατα στη Βουλή οι εκπρόσωποι της οικογένειας και ο εκλεκτός τηςΠρεσβείας.Μετά τα όσα απροκάλυπτα γίνονται και όσα κυνικά αποκαλύπτονται στονπόλεμο εναντίον μου, η απεργία πείνας αποτελεί πια ζήτημα προσωπικήςσυνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας.»

Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ 8-1-2021

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ (από 08/01) ΔΗΜΗΤΡΗΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License