Ενημέρωση από τη συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

To Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας - για υγεία, ζωή και ελευθερία συμμετείχε στη συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Καρδίτσας . Ενώσαμε την διεκδικητική φωνή με τους υγειονομικούς,τους εργαζόμενους και τοπικούς φορείς για Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο τον λαό!

post image

To Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας - για υγεία, ζωή και ελευθερία συμμετείχε στη συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Καρδίτσας . Ενώσαμε την διεκδικητική φωνή με τους υγειονομικούς,τους εργαζόμενους και τοπικούς φορείς για Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο τον λαό! Τασσόμαστε στο πλευρό των υγειονομικών, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, ένα ΕΣΥ επί χρόνια απαξιωμένο από όλες τις κυβερνήσεις, υποστελεχωμένο, με τεράστιες ελλείψεις κλινών , Εντατικής Θεραπείας, «άδειο» από το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, υποδομές και προσωπικό.

Απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του κράτους να μπουν στον γύψο τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των εργαζομένων αλλά και των πληττόμενων στρωμάτων της κοινωνικής πλειοψηφίας. Η υγεία είναι δικαίωμα, όχι εμπόρευμα!

ΥΓ. Καταγγέλλουμε στο λαό της Καρδίτσας , την προκλητική παρουσία ασφαλιτών με συμβατικά οχήματα ,έξω από την πύλη με κάμερες , να καταγράφουν την συγκέντρωση των γιατρών και των εργαζομένων ,που διεκδικούν δημόσια δωρεάν υγεία , χωρίς προϋποθέσεις για όλο τον λαό ,αγωνίζονται για την ζωή και την υγεία , κάτω από απαράδεκτες συνθήκες .Αλήθεια μικρή πόλη είμαστε δεν γνωρίζουν τους γιατρούς; το νοσηλευτικό προσωπικό ;τους εργαζόμενους ; δεν γνωρίζουν πως χάθηκαν ζωές ; δεν γνωρίζουν πόσοι από αυτούς νόσησαν ; δεν γνωρίζουν κάτω από ποιες συνθήκες πολεμάνε ;(ρητορικό ).Για να λέγεσαι άνθρωπος …

Oι αγώνες δεν καταστέλλονται οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License