[ΗΡΑΚΛΕΙΟ] 13:00 24/02 Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα Ηράκλειο Τετάρτη 24/02 13:00 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

post image

Η καταστολή και τα βασανιστήρια δεν θα σιωπήσουν την οργή

Νίκη στον αγώνα του πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας στις 8 Γενάρη διεκδικώντας την τήρηση του νόμου που η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε και τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Από τη Δευτέρα 22 Φλεβάρη αποφάσισε την έναρξη και απεργία δίψας. Με βάση την κατάσταση της υγείας του και την αναλγησία της κυβέρνησης η ζωή του είναι πλέον σε οριακό σημείο.

Το κράτος εκδικητικά του στερεί το δικαίωμά του και επιλέγει την δολοφονία του γιατί στο πρόσωπό του αγωνιστή συμπυκνώνεται η αμετανόητη αμφισβήτηση της παντοδυναμίας του. Τον οδηγεί στο θάνατο για να φοβίσει όλους εμάς, την αγωνιζόμενη κοινωνία.

Να αποδείξουμε το αντίθετο. Να μην επιτρέψουμε τη δολοφονία του κοινωνικού αγωνιστή. Να κάνουμε τον αγώνα του τη σπίθα της κοινωνικής έκρηξης που σιγοκαίει.

Όλοι και όλες στο δρόμο

  • Συγκέντρωση Τετάρτη 24/2 13:00 Λιοντάρια

Αλληλέγγυοι/ες - Αναρχικοί/ές

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License