ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2 17:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

post image

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2 17:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Κρύα για την 6η πανελλαδική ημέρα δράσης και αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τα τσιράκια του χρυσοχουντίδη είχαν παραταχθεί πέριξ του πάρκου από νωρίς το μεσημέρι, αλλά αυτό δεν πτόησε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που στήριξαν την δράση με την παρουσία τους.

Μετά το τέλος της μικροφωνικής παρέμβασης, κρίθηκε απαραίτητη η σύσταση μίας έκτακτης συνέλευσης έτσι ώστε να προσδιοριστούν οι επόμενες δράσεις των προσεχών ημερών. Αποφασίστηκε σε αυτήν το κάλεσμα σε εκ νέου συγκέντρωση στον ίδιο χώρο (Πάρκινγκ της κρύας) την Παρασκευή στις 26/2 και ώρα 17:00.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Αναρχικές/οι Λιβαδειάς

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License