Από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιστή απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα - Kαρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/2 συγκέντρωση, μικροφωνίκη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα με ανάρτηση πανό ,τρικάκια ,διαβάζοντας και μοιράζοντας κείμενο.

post image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/2 συγκέντρωση, μικροφωνίκη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα με ανάρτηση πανό ,τρικάκια ,διαβάζοντας και μοιράζοντας κείμενο.Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία με δυναμικό παλμό συνθημάτων και με τρικάκια. Ο αγωνιστής πολιτικός κρατούμενος Δ. Κουφοντίνας είναι απεργός πείνας από 08/01 και δίψας από 22/02. Σήμερα βγήκε απο την εισαγγελία πρωτοδικών Λαμίας διάταξη για αναγκαστική σίτιση. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και η κυβέρνηση της ΝΔ το ονομάζουν παροχή ιατρικής βοήθειας.

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο Υ Τ Ε  Β Η Μ Α  Π Ι Σ Ω!

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License