Οπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό ο Δ. Κ  βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας διεκδικώντας την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Ενα αίτημα απόλυτα δικαιότατο. Την στιγμή που δολοφόνοι μπάτσοι κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι με πρόσφατο παράδειγμα τον Κορκονέα και παιδεραστές κυριολεκτικά αλωνίζουν με πολιτική κάλυψη, έναν πολιτικό κρατούμενο τον οδηγούν στον θάνατο για ένα δικαίωμά του δικαιότατο. Από την άλλη άθλιες συνθήκες κράτησης στις φυλακές, αυστηροποίηση προυποθέσεων για άδειες, φουλ εισβολές σε κελιά, αλλά και σκληρή καταστολή σε περιπτώσεις εξέγερσης, είναι το αναβαθμισμένο νομικό οπλοστάσιο του κράτους. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΣΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ, 26-2-2021,

ΣΤΙΣ 6΄'30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΟΛΟΥ. 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License