Η ΝΔ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Τη στιγμή που χιλίαδες άνθρωποι έχουν αρχίσει και μιλάνε για τα περιστατικά κακοποίησης που έχουν δεχτεί, η ακροδεξιά κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας διαμέσου της (κυρίας) Μενδώνη επιλέγει να συγκαλύψει και να δηλώσει εξαπατημένη μπρόστα στις αμέτρητες καταγγελίες για κακοποίηση και βιασμό ανηλίκων απο τον απευθείας διορισμένο στο Εθνικό Θέατρο από τον (κύριο) πρωθυπουργό Λιγνάδη.

Η ΝΔ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Τη στιγμή που χιλίαδες άνθρωποι έχουν αρχίσει και μιλάνε για τα περιστατικά κακοποίησης που έχουν δεχτεί, η ακροδεξιά κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας διαμέσου της (κυρίας) Μενδώνη επιλέγει να συγκαλύψει και να δηλώσει εξαπατημένη μπρόστα στις αμέτρητες καταγγελίες για κακοποίηση και βιασμό ανηλίκων απο τον απευθείας διορισμένο στο Εθνικό Θέατρο από τον (κύριο) πρωθυπουργό Λιγνάδη.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό απο μια κυβέρνηση,η οποία χωρίς ίχνος ντροπής είχε στελέχη, τα οποία έχουν καταδικαστέι για κακοποίηση ανηλίκων, όπως η περίπτωση του δεξιού χεριού του πρωθυπουργού Νίκου Γεωργιάδη. Τα φαινόμενα μας δείχνουν ότι μιλάμε για ένα κόμμα το οποίο συνειδητά και χωρίς ίχνος ντροπής αναπαράγει και συγκαλύπτει κακοποιητικά και παιδεραστικά δίκτυα των ημετέρων τους. Δε θα μπορούσαμε βέβαια να περιμένουμε κάτι παραπάνω απο μια παράταξη που τα στελέχη της έχουν εκπαιδευτεί συστηματικά στη σεξουαλική κακοποίηση (Γεωργιάδης), τη χρήση τσεκουριών (Βορίδης), τις παρακρατικές δολοφονίες (Καλαμπόκας), τον συστηματικό σεξισμό, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τη διακίνηση ναρκωτικών και τη μαστροπεία (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), αλλά και το στενό συσχετισμό με ναρκομαφίες, μεγάλα αφεντικά και προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων που την έχουν δει Πάμπλο Εσκομπάρ. Ο ορισμός της αριστείας, ασφαλώς, είναι όλοι αυτοί να ανταμείβονται, να γίνονται βουλευτές και δήμαρχοι ή να διορίζονται διευθυντές σε τράπεζες, πρωθυπουργικά γραφεία και εθνικά θέατρα.

Για τα παραπάνω εννοείται οτι δεν υπήρχε ούτε μια δικαιολογία εξαπάτησης και αγνωσίας. Ξέρουν, συγκαλύπτουν και αναπαράγουν αυτές τις πρακτικές εδώ και δεκαετίες. Όλες αυτές οι μορφές βίας και εκμετάλευσης είναι η ραχοκοκαλιά ολόκληρης της κουλτούρας και των μηχανισμών άσκησης της εξουσίας τους.

Όμως η αθλιότητα του κράτους των αρίστων δεν τελείωνει εκεί.

Ο αγωνιστής Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται ήδη στην 52η ημέρα απεργία πείνας και νοσηλέυεται σε πολύ κρίσιμη για την ζωή του κατάσταση στο Γ.Ν Λαμίας. Το μόνο που διεκδικεί είναι το νόμιμο δικαίωμα του για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό, το οποίο η ίδια κυβέρνηση με φωτογραφικό νόμο ψήφισε λίγους μήνες πριν! Η κυβέρνηση εκδικητικά στερεί απο τον αγωνιστη το δικαίωμα αυτό για να του στερήσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και να τον βασανίσει, προβαίνοντας σε μια σειρά από εκδικητικές κινήσεις πολιτικού ρεβανσισμού, όπως τη μη κοινοποίηση του νομικού σκεπτικού της απόφασης, ώστε αυτό να μη μπορεί να προσβληθεί. Βρισκόμαστε μπροστά σε ενα παράδοξο: στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το κράτος το οποίο παρανομεί και στερεί σε εναν κρατούμενο το νόμιμο δικαίωμα του, ενώ είναι ένας επαναστάτης αντάρτης πόλεων ο οποίος υπερασπίζεται τα τελευταία ψήγματα νομιμότητας ενός κατ' επίφαση αστικού κράτους δικαίου. Διαφαίνεται έτσι ξεκάθαρα πως η ίδια αστική νομιμότητα και οι νόμοι που το αστικό κράτος ευαγγελίζεται γίνονται κουρέλια μπροστά στις εκδικητικές τάσεις και τα καπρίτσια της εγχώριας κυριαρχίας.

Η εκδικητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στον Δ.Κουφοντίνα έχει πολλούς παραλήπτες. Είμαστε όλ@ εμείς που δίνουμε καθημερινή μάχη ενάντια στην οικονομική εκμετάλλευση απο τα μικρά και μεγάλα αφεντικά. Είμαστε όλ@ τα φοιτητ@ πού εδώ και πολύ καιρό βρισκόμαστε στο δρόμο ενάντια στην εφαρμογή της νεας μεταρρυθμιστικής διαδικασίας στα πανεπιστήμια που με νόμο πλέον φέρνει βασεις εισαγωγής, κάμερες, μπάρες στις εισόδους και μόνιμο εγκατεστημένο σώμα της αστυνομίας μεσα στα ιδρύματα. Είμαστε όλ@ εμείς που παλέυουμε καθημερινά για τα συμφέροντα της κοινωνικής βάσης κόντρα στις επιταγές κράτους και κεφαλαίου.

Ε λοιπόν δε θα τους περάσει.

SS ΝΔ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Ελευθεριακή συλλογικότητα "Άγρια Νέδα"

agria_neda@riseup.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License