Κάλεσμα σε συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα

Κάλεσμα σε συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα. Τρίτη 2/3 στις 19.00 Πλατεία Δημαρχείου, Βέροια

Η αιχμαλωσία και ο εγκλεισμός, ντροπή για οποιαδήποτε κοινωνία θέλει να προτάσσει δημοκρατία και ελευθερίες, καθιστούν τους φυλακισμένους έρμαια των φασιστικών ορέξεων των κάθε λογής συμμοριών που διαχειρίζονται την εξουσία. Η εκδικητική συμπεριφορά του κράτους δεν έχει άλλο τέλος από αυτό της εξόντωσης των ομήρων του, και θα συνεχίσει στους επόμενους που θα βρεθούν στα χέρια τους.

Οι συνεχόμενοι βασανισμοί, τιμωρίες, εξευτελισμοί της αξιοπρέπειας των αιχμαλώτων τους, ειδικά αυτών που έχουν στοχοποιήσει, μας κάνουν σαφές ότι οι εξουσιαστές δεν θα χορτάσουν ποτέ με την εφαρμογή των σκληρότερων κατασταλτικών νόμων τους, η λογική τους είναι αυτή του κυρίαρχου, ο αιχμάλωτος θα υποφέρει στα χέρια του δυνάστη μέχρι να τσακιστεί.

Οι φυλακισμένοι που υψώνουν τις φωνές τους, μάχονται σε αυτή την άγρια και βάρβαρη συνθήκη με όλα τα μέσα που διαθέτουν, αμέτρητες φορές πια με το ίδιο τους το σώμα, την ίδια τους τη ζωή – απεργίες πείνας, εξεγέρσεις. Κατά καιρούς το κτήνος φτάνει και παραδέχεται τις δολοφονικές του διαθέσεις, αλλιώς απλά περηφανεύεται που μπορεί να επιδεικνύει την παντοδυναμία του, όπως εντός έτσι και εκτός των τειχών.

Οι μεθοδευμένες εκδικητικές και τιμωρητικές ενέργειες εναντίον του Δ. Κουφοντίνα, απεργό πείνας από 8/1, και οι οποίες προσπερνούν με χαρακτηριστική άνεση νόμους και δικαιώματα που δήθεν έχουμε, έχουν σαφή στόχο την ταπεινωτική εξόντωσή του.

Οι αγώνες των φυλακισμένων για αξιοπρέπεια και ελευθερία είναι αγώνες όλων μας, η φωνή μας κοινή.

Να γκρεμίσουμε τα τείχη που χτίζουν οι εξουσίες για να ελέγχουν και να καθορίζουν τις τύχες μας για όφελός τους. Κάτω τα χέρια από τους φυλακισμένους

Μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής

Αλληλεγγύη-Αξιοπρέπεια-Εξέγερση

Αναρχική ομάδα μπαρούτι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License