Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα -Καρδίτσα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.Με τη γνωστή πια τακτική δυνάμεις της αστυνομίας εκκένωσαν την πλατεία Παυσιλύπου όπου είχε καλεστεί η συγκέντρωση αλληλεγγύης με σκοπό να απομονώσουν για ακόμη μία φορά το συγκεντρωμένο κόσμο έχοντας ως αποτέλεσμα η πλατεία να καταληφθεί από την αστυνομία.

post image

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

Με τη γνωστή πια τακτική δυνάμεις της αστυνομίας εκκένωσαν την πλατεία Παυσιλύπου όπου είχε καλεστεί η συγκέντρωση αλληλεγγύης με σκοπό να απομονώσουν για ακόμη μία φορά το συγκεντρωμένο κόσμο έχοντας ως αποτέλεσμα η πλατεία να καταληφθεί από την αστυνομία. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τελικά στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου στήθηκε μικροφωνική, τοποθετήθηκε πανό και φωνάχθηκαν συνθήματα αλληλεγγύης. Λίγο μετά το άνοιγμα της μικροφωνικής και ενώ διαβαζόταν κείμενο αλληλεγγύης εμφανίστηκαν δυνάμεις της ασφάλειας και υπό την απειλή προσαγωγών και αυτοφώρου λόγω ισχυριζόμενης διατάραξης κοινής ησυχίας απαίτησαν τη διακοπή της. Ο κόσμος αρνήθηκε να αποχωρήσει, φώναξε συνθήματα και συνεχίσθηκε το μοίρασμα, ενώ μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας παρακολουθούσαν από μικρή απόσταση και ασφαλίτες βιντεοσκοπούσαν τη συγκέντρωση. Όταν η συγκέντρωση έληξε, με την γνωστή μαφιόζικη τακτική αγωνιστές στοχοποιήθηκαν, κυκλώθηκαν από δυνάμεις της ασφάλειας και είτε τους έγινε επιτόπιος έλεγχος, είτε προσήχθησαν στο τμήμα. Αφού τελικά επιβλήθηκε ένα ακόμα εκδικητικό πρόστιμο, οι σύντροφοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Η προσπάθεια εξόντωσης όσων αγωνίζονται στην πόλη της Καρδίτσας και η τρομοκράτηση τους δεν θα περάσει.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ,

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο Δ. Κουφοντίνα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License