βερολίνο - Επιθέσεις σε αλληλεγγύη με τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Μετάφραση 2 αναλήψεων απο επιθέσεις στο Βερολίνο, σε αλληλεγγύη με τον απεργό πείνας/δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σπασιματική σε όχημα της Siemens/Bosch

Απαντώντας στο διεθνές κάλεσμα, βγήκαμε στο δόμο, μια χιονισμένη νύχτα για μια μικρή δράση αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, για να του στείλουμε αλληλεγγυους χαιρετισμούς. Γιαυτό το λόγο, καταστρέψαμε τα τζάμια και τα λάστιχα ενός οχήματος της Siemens/Bosch.

Δημήτρης Κουφοντίνας, ένας πολιτικός κρατούμενος στη ελλάδα, είναι σε απεργία πείνας απο τις 8 Ιανουαρίου, λόγω της παράνομης μεταγωγής του από την αγροτική φυλακή της Κασσαβέτιας, στις φυλακές Δομοκού. Ο νέος νόμος υπό τον οποίο έγινε η μεταγωγή, προβλέπει οτι κρατούμενοι καταδικασμένοι με τον αντι-τρομοκρατικό νόμο, πρέπει να μεταφερθούν απο αγροτικές φυλακές, στις φυλακές που βρίσκονταν προηγουμένως. Σε αυτή την περίπτωση αυτή θα ήταν η φυλακή Κορυδαλλού, όπου πέρασε 16 χρόνια κράτησης. Το αίτημα του είναι να μεταφερθεί πίσω στο παλιό του κελί.

Ο Κουφοντίνας καταδικάστηκε για τη συμμετοχή του στην ΕΟ 17 Νοέμβρη και βρίσκεται στη φυλακή απο το 2002. Εκείνη την περίοδο, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη των δράσεων της ένοπλης οργάνωσης. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει επιθετική δράση ενάντιων πολιτικών κρατουμένων. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση, ο Κουφοντίνας παίζει έναν εξέχον ρόλο, αφού δεν μετανόησε και υποστηρίζει την ιδεολογία και τις δράσεις του μέχρι σήμερα.

Επιλέξαμε τη Siemens για στόχο, λόγω του ρόλου της ως προμηθευτή του ελληνικου και τουρκικου στρατού, τη συνεργασία τους με τις γερμανικές φυλακές και τη συμμετοχή τους σε πολλά οικονομικά σκάνδαλα στην ελλάδα, στα οποία είναι αναμεμειγμένη η οικογένεια του νυν πρωθυπουργού.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Από: https://de.indymedia.org/node/143315

 

Εμπρηστική επίθεση σε όχημα της Hertz

Ένας μεγάλος επαναστάτης πέρνει τον τελευταίο του δρόμο. Το κάνει με το κεφάλι ψηλά και με απώτερο στόχο να νικήσει τους καταπιεστές και τους εκμεταλευτές. Δημήτρη σε θυμόμαστε.

Η ελληνική δημοκρατία δολοφονεί αυτές τις ώρες τον άνθρωπο που σφράγισε την παρακαταθήκη της ΕΟ 17 Νοέμβρη. Οι κεφαλαιοκράτες και τα τσιράκια τους στο κοινοβούλιο νομίζουν οτι μπορούν να διαγράψουν αυτό το μεγάλο κεφάλαιο του αγώνα. Αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διατάξουν και να παρατείνουν το βασανισμό του. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες βδομάδες είναι απότιση τιμής σε έναν αγωνιστή και δίνει νέα πνοή σε μια ολόκληρη ιδεολογία.

Με μία φωτιά σε ένα φορτηγό της Hertz, εταιρία-συνεργάτη των ελλήνων μπάτσων, στέλνουμε επαναστατικούς χαιρετισμούς σε έναν ακάτάβλητο αγωνιστή και τον έχουμε μαζί μας, ακόμα και αν το σώμα του, ως το τελευταίο και δυνατότερο μέσο του αγώνα του, επανενωθεί με τη γη. Το κοινό μας μονοπάτι θα περάσει απο πολλούς στόχους. Οι επιθέσεις στους εκμεταλευτές και τους καταπιεστές θα συνεχιστούν, και οι συνεργάτες τους δε θα κοιμούνται σε ησυχία.

Η δύναμη που στέκεται πίσω σου - είναι η δύναμη της αλληλεγγύης

Από: https://de.indymedia.org/node/143312

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License