Σε περίοδο πανδημίας, σε ένα κράτος δολοφόνο, που έχει επιλέξει να μην χαραμίσει ούτε ένα ευρώ για την υγεία, την παιδιά, τα μέσα μεταφοράς και ότι θα βοηθούσε την κοινωνία απέναντι στον ιό αλλά να δίνει εκατομμύρια για μπάτσους, στρατό και φυσικά στους μεγάλους στυλοβατες και υποστηριχτές του (κανάλια, εφοπλιστές και βιομηχάνους). Το ίδιο αυτό κράτος χουντικών δολοφονεί τον επαναστάτη αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα, μην τηρώντας τον φωτογραφικό νόμο που οι ίδιοι έφτιαξαν και αποφασισμένοι να εκδικηθούν την δράση του αγωνιστή και την ιστορική παρακαταθήκη που έχει αφήσει. Εμείς από την μεριά μας κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε.

Τέλος να πούμε εδώ ότι η αστυνομοκρατια σας δεν μας αγγίζει καθόλου και ότι αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας δολοφονηθεί τέτοιες δράσεις θα γίνουν η καθημερινότητα σας.

Υγ. Οι ήσυχες πόλεις όμορφα καίγονται.

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License