Ενημέρωση από σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα (2/3)

Εδώ να μπαίνουν ανταποκρίσεις από την σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα (ή πιο σωστά πλατεία Κουφοντίνα) Ο Επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας δίνει την μάχη της ζωής του. Όλοι στους δρόμους!

Σε λίγο ξεκινάει η συγκέντρωση αλληλεγγύης για την απεργία πείνας του επαναστάτη αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα. Αναμένεται πάλι πολύς κόσμος. Όλοι στους δρόμους!

από μο 02/03/2021 6:06 μμ.


Μπάτσοι περικύκλωσαν την πλατεία, ρίχνουν πρόστιμα και ελέγχουν κόσμο. Έγινε ντου από τους συγκεντρωμένους, οι μπάτσοι έφυγαν, η πρόσβαση είναι εφικτή.

.

από μο 02/03/2021 6:50 μμ.


Σε λίγο θα ξεκινήσει και η πορεία, λιγότερος κόσμος από εχθές.

από μο 02/03/2021 6:55 μμ.


Η πορεία ξεκίνησε και βρίσκεται επί της πανεπιστημίου με πολύ κόσμο και σήμερα.

.

από μο 02/03/2021 7:03 μμ.


Η πορεία βρίσκεται προπύλαια και συνεχίζει κανονικά, μπάτσοι περιμετρικά.

από μο 02/03/2021 7:20 μμ.


Η πορεία έφτασε πλατεία ομονοίας και σταμάτησε εκεί.

από Αυτόπτης 02/03/2021 8:58 μμ.


Η πορεία είχε κάπως λιγότερο κόσμο από χθες όμως να μην ξεχνάμε ότι δεν είχε πλαισίωση από τον σύλλογο των δικηγόρων όπως χθες. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι αυτές οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν με 50 άτομα, έδωσαν καθημερινές μάχες με την αστυνομία για να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους να είναι στον δρόμο χωρίς καταστολή και φτάσαμε να έχουμε καθημερινές συγκεντρώσεις με χιλιάδες κόσμου με τους μπάτσους άφαντους.

Και σήμερα λοιπόν είχε χιλιάδες κόσμου. Το κλίμα παρά το κρύο ήταν μαχητικό και απευλευθερωτικό. Οι διαδηλωτές απολαμβάνουν την κατάκτηση να κάνουν καθημερινές συγκεντρώσεις στο κέντρο χωρίς αστυνομική τρομοκρατία και σε συνθήκες διαρκούς καραντίνας, αποσιώπησης και συκοφάντησης. Κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι την νίκη.

Η πορεία ήταν σήμερα ειρηνική όπως και χθες και το Σάββατο εκτός από ένα συμβολικό σπάσιμο διαφημιστικής βιτρίνας σε μια στάση λεωφορείου. Έχει ενδιαφέρον πως υποδέχθηκαν οι υπόλοιποι διαδηλωτές αυτό το σπάσιμο. Ούτε επικρότησαν, ούτε αποδοκίμασαν. Ενδεικτική της στάσης αναμονής που υπάρχει στις ανοιχτές διαδηλώσεις. Κι ένα προμήνυμα ότι αν ο επαναστάτης Κουφοντίνας δολοφονηθεί, όλη η Αθήνα θα καταστραφεί. Αυτό να το έχει υπόψιν του ο φασίστας σκουπίδης Χρυσοχοΐδης και να παρέμβει τώρα άμεσα για να σωθεί η ζωή του Κουφοντίνα χωρίς μόνιμες βλάβες. Θέλουμε τον επαναστάτη Κουφοντίνα ζωντανό. Αυτό το καθεστώς θα το ρίξουμε έτσι κι αλλιώς.

από αα 02/03/2021 11:20 μμ.


Δεν θεωρώ ότι είχε λιγότερο κόσμο από χθες. Μάλιστα το μπλοκ της Συνέλευσης μου φάνηκε διπλάσιο από χθες. Όταν η πορεία διαλυόταν, το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια ήταν ασφυκτικά γεμάτα στη στροφή προς Ομόμοια. Η πρωτοβουλία των δικηγόρων ήταν και σήμερα παρούσα στη διαδήλωση, όπως και ο σύλλογος φοιτητών κλπ

από @ 03/03/2021 2:31 πμ.


Η πορεία ήταν λίγο μεγαλύτερη από χτες. Ίσως και 7.000 κόσμου.

Όντως το μπλοκ της συνέλευσης ήταν μεγαλύτερο.

από αβ 03/03/2021 1:22 μμ.


Ο κόσμος ήταν τουλάχιστον ίδιος, μπορεί και περισσότερος όπως λένε οι παραπάνω

επίσης οι δικηγόροι ήταν εκεί με το πανό όπως και τις αλλες φορές.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License