Σύντροφοι και συντρόφισες τις τελευταίες μέρες σε μια χώρα της άπο ανατολής την Μιανμαρ γίνονται βαριά εγκλήματα από την αστυνομία και το στρατό της χώρας καθώς ο στρατός έκανε πραξικόπημα. Εγκλήματα όπως δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί, ξυλοδαρμοί, συλλήψεις οι οποίες δεν ξέρουμε που καταλήγουν... Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στις εκατοντάδες μπορεί και χιλιάδες αντι-δικτατορικές διαδηλώσεις αλλά ακόμα και σε καθημερινές δραστηριότητες χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μια γυναίκα που επέστρεφε από το μπακάλικο σπίτι της και την πυροβόλησε στο κεφάλι ελεύθερος σκοπευτής σε ένα άδειο δρόμο. Στα ελληνικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης δεν αναφέρθηκε πότε τίποτα για το πραξικόπημα στην Μιανμαρ σαν να μην έγινε ποτέ.. Εμείς όμως από την πλευρά μας σαν πράξη αλλυλεγύης προς τους συνανθρώπους μας που δολοφονούνται καθημερινά πρέπει να διαδόσουμε το μήνυμα μέσω ακτιβιστικών δράσεων. Ώστε να γίνει γνωστό σε όλους το έγκλημα που διαπράττεται στην Μιανμαρ. Σας ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΙΑΝΜΑΡ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License