Όλοι και όλες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα στις 18:00|Αναρχική ομάδα Bellini

Στηρίζουμε την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πεινας Δ.Κουφοντίνα και καλούμε όλους/ες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες να κατέβουν μαζικά στους δρόμους.

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου όλοι και όλες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον επαναστάτη απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα στην πλατεία Συντάγματος στις 18:00

Στον δρόμο σπάσει η κρατική τρομοκρατία.

Στηρίζουμε την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πεινας Δ.Κουφοντίνα και καλούμε όλους/ες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες να κατέβουν μαζικά στους δρόμους.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ποτέ δεν λύγισε στον συνεχόμενο πόλεμο που το εξαπολύουν το κράτος και το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο με κάθε τρόπο, με συνεχόμενες πιέσεις από όλους αυτούς που εξαθλιώνουν και καταστρέφουν τις ζωές μας καθημερνά. Στο πρόσωπο του αντικρίζουν τις επαναστατικές αξίες που συμβολίζει και κρατάει ζωντανές ακόμα και μέσα από τα κελιά παλεύοντας για έναν άλλο κόσμο, δίκαιο με αξιοπρέπεια και ελευθερία και για αυτό τον εκδικούνται και προσπαθούν να τον εξοντώσουν με κάθε τρόπο.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License