Ο επαναστάτης Δ.Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει από τις 8-1-2021 απεργία πείνας με μοναδικό αίτημα του την εφαρμογή του νόμου που φωτογραφικά και εκδικητικά νομοθέτησε η κυβέρνηση της Ν.Δημοκρατίας και προέβλεπε τη μεταγωγή του από τις φυλακές Κασσαβέτειας στις φυλακές Κορυδαλλού. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση δείχνοντας με θράσος ότι ανά πάσα στιγμή κουρελιάζει ακόμη και το κομμένο κα ραμμένο στα μέτρα της αστικής δημοκρατίας σύνταγμα που δήθεν υπηρετεί , τον απήγαγε και τον μετέφερε στις φυλακές Δομοκού.

Από τις 22 -2- 2021 ο Δ.Κουφοντίνας ζήτησε να αφαιρεθεί και ο ορός ενυδάτωσης προχωρώντας και σε απεργία δίψας. Σήμερα 54 ημέρες μετά βρίσκεται στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Λαμίας μια ανάσα πριν το κώμα!

Ο Δ. Κουφοντίνας βάζει το σώμα του και την υγεία του ως ανάχωμα στην κυβερνητική αλαζονεία και τρομοκρατία. Η κυβέρνηση θέλει να τον δολοφονήσει και μέσω του μιντιακού συστήματος εξουσίας συκοφαντεί ενορχηστρωμένα τον απεργό πείνας και δίψας και καταστέλλει όσους υποστηρίζουν τον αγώνα του για αξιοπρέπεια. . Κράτος και Κεφάλαιο μέσω των διαχρονικών εκπροσώπων τους είναι οι δολοφόνοι τρομοκράτες και βασανιστές χιλιάδων ανθρώπων.

Όλες και όλοι στους δρόμους. Να σπάσουμε τον τρόμο!

Αλληλεγγύη στο Δ. Κουφοντίνα και σε όσες/ους εντός κι εκτός των τειχών αγωνίζονται.

Να ακυρώσουμε στην πράξη τις κατασταλτικές πρόβες των αγώνων που έρχονται.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ 4/3/21

Συντρόφισσες-Σύντροφοι

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ 12:00

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License