[Λιβαδειά] Ενημέρωση από δράσεις αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα

Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα, 2 και 3 Μαρτίου

post image

Το απόγευμα της Τρίτης, έγινε μοίρασμα κειμένου για τον απεργό πείνας και δίψας, σε μαγαζιά του κέντρου της πόλης.

Το πρωί της Τετάρτης υπήρξε παρέμβαση από αλληλέγγυους στο δικαστικό μέγαρο της Λιβαδειάς. Πετάχτηκαν τρικάκια στον χώρο έξω από τα δικαστήρια, αναρτήθηκε πανό και ακούστηκαν συνθήματα εναντίον της κρατικής καταστολής, καθώς και συνθήματα συμπαράστασης στον αγώνα του Δ. Κουφοντίνα. Στη συνέχεια οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία, όπου και μοιράστηκαν και πάλι κείμενα.

Το απόγευμα έλαβε χώρα η καλεσμένη συγκέντρωση στον χώρο της Κρύας. Μετά από αρκετή ώρα παραμονής στον χώρο, αποφασίστηκε από τον κόσμο που ήταν παρόν η πραγματοποίηση άλλης μιας δυναμικής πορείας στους δρόμους της πόλης. Η πορεία που είχε 30 άτομα περίπου, κράτησε γύρω στα 45 λεπτά.

Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License