Ανάληψη ευθύνης από Καβάλα

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Το κράτος δικαίου εκδικείται τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τους αλληλέγγυους συντρόφους, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους και τους άνεργους.

Το ίδιο κράτος είναι αυτό που παράλληλα ξεπλένει το Noor1 του Μαρινάκη, το σκάνδαλο Novartis, την επεξαίρεση δημόσιου χρήματος από τον Λαυρεντιάδη, τον βιαστή ανηλίκων Γεωργιάδη και τέλος τον αξιότιμο καλλιτεχνικό διευθυντή του κρατικού θεάτρου, επίσης βιαστή ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη.

Το κράτος εκδικητής έχει δώσει το ελεύθερο στη Νικολάου και στον Χρυσοχοίδη να φτιάχνουν δικούς τους νόμους, να τους επιβάλλουν και να βασανίζουν τους αγωνιστές. Φωτογραφικούς νόμους που οι ίδιοι δε τηρούν.

Η οικογένεια Μητσοτάκη σε συνεργασία με την αμερικάνικη πρεσβεία και τον συρφετό βιομηχάνων δολοφονούν τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε αντίθεση με το δολοφόνο Κορκονέα που αφέθηκε ελεύθερος και τους μπάτσους βασανιστές στα αστυνομικά τμήματα, τους χρυσαυγίτες που είτε τους την έκαναν, είτε κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές μέσα από τα κελιά τους.

Τέλος, η κυβέρνηση ακολουθώντας τακτικές Ερντογάν, καταστρέφει την τοπική οικονομία κατασπαταλώντας δημόσιο χρήμα σε μούφα εξοπλισμούς, επιβάλλοντας χουντικές διατάξεις με πρόσχημα την πανδημία,ψηφίζει απαράδεκτους εκπαιδευτικούς νόμους προς όφελος ιδιωτικών ιδρυμάτων και εταιριών.

Οι δήμιοι εισαγγελείς και δικαστές ακολουθούν τυφλά τις εντολές των ακροδεξιών, Νικολάου και Χρυσοχοίδη, και έχουν ήδη καταδικάσει τον Κουφοντίνα σε θάνατο. Τα ΜΜΕ στηρίζουν την κρατική δολοφονία, προβάλλοντας συνέχεια την άποψη της κυβέρνησης και τονίζοντας συνεχώς πως ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, βοηθώντας έτσι στην άμεση εξόντωσή του.

Για όλους αυτούς τους λόγους, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου τοποθετήσαμε μικρής ισχύος εμπρηστικό αυτοσχέδιο μηχανισμό στην είσοδο των δικαστηρίων Καβάλας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, απεργό πείνας από 8 Ιανουαρίου και δίψας από 23 Φεβρουαρίου. Αλληλεγγύη σε όλους τους φυλακισμένους συντρόφους.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License