Σήμερα 4/3 το μεσημέρι κρεμάστηκε πανο αλληλεγγυης στο κέντρο της πολης και συγκεκριμένα έξω από το πρώτο δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια περιπου 15 άτομα κατευθύνθηκαν διπλα ,στη πλατεια Σκουφά , όπου φώναξαν κάποια συνθήματα αλληλεγγυης στον Δ. Κουφοντίνα. Πάνω στη πλατεια την ίδια ώρα βρισκόταν 2 μηχανές ΔΙΑΣ χωρίς να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη παρουσια όσων βρισκόταν εκεί και μετά από λίγο αποχώρησαν. 

  Μετά από 10 λεπτά και ενώ είχαν σταματήσει τα συνθήματα και ο κόσμος άρχισε να "σπάει", εισέβαλε και από τις 3 εισόδους της πλατείας κυριολεκτικά όλο το δυναμικό της αστυνομίας της πολης. Τουλάχιστον 8 ΔΙΑΣ στα σκαλιά από τη πανω και τη κάτω πλευρά, τζιπακι ΟΠΚΕ, μαζί με άλλους 15 περιπου ένστολους και ασφαλίτες. 

  Αφου περικύκλωσαν τους παρευρισκόμενους, ο επικεφαλής σε άπταιστα Αρτινα...Μας ρώτησε τη δουλειά έχουμε στη πλατεια. Αφου έλαβε τις πρέπουσες απαντήσεις από τους συντρόφους μας ενημέρωσε ότι θα προσαχθουμε όλοι. Χωρίς να ειπωθεί κάτι άλλο είπε στον ασύρματο "όλες οι ομάδες ενεργούν" και ξαφνικά μας περικυκλωσαν και άρχισαν να μας σπρώχνουν χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Στη συνέχεια -και ενώ ήμασταν εγκλωβισμένοι- έβγαλαν γκλοπ και χτυπούσαν αδιακρίτως όποιον είχαν μπροστά τους. Ένας συντροφος μεταφέρθηκε για ράμματα στο νοσοκομείο της πολης και μια κοπέλα λιποθύμησε. Τέλος, με παρέμβαση κάποιον ηλικιωμένων που δεν πιστευαν σε αυτά που έβλεπαν οι μπάτσοι αποχώρησαν δίνοντας ιδιαίτερη υποσχέσεις για το μέλλον... 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License