ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Ανάρτηση πανό στο γήπεδο της Νίκης στη Ν. Ιωνία και συνθήματα αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα

post image

Ζούμε μέρες πρωτόγνωρης επίθεσης στις κοινωνικές και ατομικές ελευθερίες μας.. Το κράτος με μπροστάρηδες τα καθάρματα της ΝΔ υλοποιεί με νόμους τηλεγραφήματα τα ολοκληρωτικά του σχέδια. Μπάτσοι παντού, επιτήρηση της κοινωνικής ζωής , λογοκρισία, ξύλο και πρόστιμα και μια κοινωνία μουδιασμένη και συνένοχη στο έγκλημα. Δεν είναι εικόνα από τα παλιά.. Είναι ο νέος φασισμός. Η πιο ωμή έκφραση που παρακολουθούμε κάθε μέρα είναι η αργή δολοφονία του Δημήτρη Κουφοντίνα . Ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης αναρτήσαμε  πανό στο γήπεδο της Νίκης:

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ..

αντιφασιστική ομάδα OUTBREAK

https://outbreakantifa.wordpress.com/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License