[Βίντεο] Νυχτερινή επιδρομή μπάτσων στα Πετράλωνα για ένα πανό!

Ζώντας στη χούντα της εποχής μας, Πέτράλωνα, 6 Μάρτη 2021

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=VCUL1USiA5s

Σε κάθε απολυταρχικό καθεστώς η αντίθετη άποψη φιμώνεται και καταστέλλεται συστηματικά εωσότου απομείνει μόνο η άποψη του καθεστώτος. Ζώντας σε μια χώρα όπου τα ΜΜΕ, αντί να ελέγχουν την εξουσία, χρηματίζονται από αυτή, ακόμη κι ένα πανό αλληλεγγύης σε μια έρημη πλατειά μιας γειτονίας είναι –κατά πώς φαίνεται- τόσο επικίνδυνη για το καθεστώς ώστε να στείλει δεκάδες μηχανοκίνητους μπάτσους να το κατεβάσουν εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Αυτό συνέβη χθες στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα λίγο μετά τις 9 το βράδυ για ένα πανό αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License