[Βίντεο] Επίθεση μπάτσων στη λαϊκή αγορά στο Χαλάνδρι για ένα πανό

Ζώντας στη χούντα της εποχής μας, Χαλάνδρι, 6 Μάρτη 2021

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=Z2u9txvgy3Y

Σε κάθε απολυταρχικό καθεστώς η αντίθετη άποψη φιμώνεται και καταστέλλεται συστηματικά εωσότου απομείνει μόνο η άποψη του καθεστώτος. Ζώντας σε μια χώρα όπου τα ΜΜΕ, αντί να ελέγχουν την εξουσία, χρηματίζονται από αυτή, ακόμη κι ένα πανό αλληλεγγύης είναι –κατά πώς φαίνεται- τόσο επικίνδυνο για το καθεστώς ώστε να στείλει MAT και δικυκλιστές για να σταματήσουν την παρέμβαση στη λαϊκή αγορά στο Χαλάνδρι, μια παρέμβαση σε ένδειξη αλληλεγγύης και αντιπληροφόρησης για το αγώνα που δίνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας έπειτα από τόσες μέρες απεργίας πείνας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License