Επίθεση στη σχολή των μπάτσων Ν.Φιλαδέλφεια

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης στον αγώνα του απεργού πέινας και επαναστάτη κομμουνιστή Δ.Κουφοντίνα επίλεξαμε να επιτεθούμε στην σχολή των μπάτσων στην περιοχή της Ν.Φιλαδέφειας με πέτρες και μπογιές,στη συμβόλικη μέρα που ο αγώνας για την γυναικέια χειραφέτηση βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης στον αγώνα του απεργού πέινας και επαναστάτη κομμουνιστή Δ.Κουφοντίνα επίλεξαμε να επιτεθούμε στην σχολή των μπάτσων στην περιοχή της Ν.Φιλαδέφειας με πέτρες και μπογιές, στη συμβόλικη μέρα 8 Μάρτη που ο αγώνας για την γυναικέια χειραφέτηση βρίσκεται στο προσκήνιο.

Επιλεξαμε να επιστρέψουμε ενα μικρό τμήμα της βίας που δέχονται τόσες μέρες άνθρωποι που αγωνίζονται. Η ακροδεξιά νεοφιλελευθερη κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να παιξει με την ζωή του συντρόφου, καθώς επιλέγει να χτυπά αγωνίστριες και αγωνιστές που κατεβαινουν στις διαδηλώσεις στηριξης της απεργίας πέινας με χημικά, γκλόμπς, αύρες νερού καθώς και τις ένστολες δολοφονικές συμμορίες της ομάδας δέλτα και των ματ. Δεν ξεχνάμε το οργιο καταστολής που ακολούθησε στη Ν.Σμύρνη σε κατοίκους και τους ξυλοδαρμούς απο τα καθαρματα της διας.

ΥΓ. Αφιερώνουμε την επίθεση στην μνήμη του αναρχικού Λάμπρου Φούντα μέλος του Ε.Α που δολοφονήθηκε με το όπλο στο χέρι απο τα ένστολα σκυλιά του καθεστώτος στις 10 Μάρτη 2010.

ΟΛΟΨΥΧΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ -ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License