ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ http://leguilotine.blogspot.com/2021/03/blog-post_10.html

post image

Την τετάρτη 10 Μάρτη 2021, ανήμερα της δολοφονίας του αναρχικού αγωνιστή, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρου Φούντα έπειτα από συμπλοκή με την αστυνομία, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μνήμης και αγώνα στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας από συντρόφους -ισσες από γύρω περιοχές.

Η παρέμβαση στην πλατεία του χωριού διήρκησε περίπου 2 ώρες, αναρτήθηκε πανό ενώ πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του χώρου και της επιγραφής που έχει αναρτηθεί στη βρύση της πλατείας στη μνήμη του συντρόφου.

Το απόγευμα σύντροφοι -ισσες που συμμετείχαν σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο σε αλληλεγγύη με τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα ανάρτησαν μόνιμα το πανό στο χώρο.

 

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ - ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

(Α)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License