Μασόβκα – Απαγωγή συντρόφου μας από την αντιτρομοκρατική – Κάλεσμα 11/3 στις 11.00 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων


Μασόβκα – Απαγωγή συντρόφου μας από την αντιτρομοκρατική – Κάλεσμα 11/3 στις 11.00 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων

Ζούμε ξανά τη μέρα της μαρμότας.

Χτες το απόγευμα (10/3) παρατηρήσαμε έντονη κινητικότητα από ασφαλίτες εκτός του κτηρίου που πραγματοποιούσαμε τη συνέλευσή μας. Μετά την ολοκλήρωσή της και αφού όλοι/ες αποχωρήσαμε, υπήρξε απαγωγή ενός συντρόφου μας. Αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε και να υποθέτουμε το τι είχε συμβεί μετά το πέρας της πρώτης ώρας που δεν είχαμε επικοινωνία.

Χρειάστηκαν περίπου 7 ολόκληρες ώρες -και μετά από τη επανειλημμένη απάντηση των εκπροσώπων της ΓΑΔΑ στη δικηγόρο μας ότι ο σύντροφός μας δεν βρίσκεται εκεί- για να μάθουμε ότι τελικά βρίσκεται στα χέρια της ΔΑΕΕΒ («αντι»τρομοκρατική).

Της υπηρεσίας που απαγάγει πολίτες χωρίς να μπαίνει καν στη διαδικασία ενημέρωσης των οικείων τους ότι βρίσκονται στα μπουντρούμια της.

Της υπηρεσίας που ασχολήθηκε ξανά μαζί μας μετά τη δράση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Της υπηρεσίας που ενασχολήθηκε με το κατηγορητήριο που στήθηκε για τη Μασόβκα ως εγκληματική οργάνωση.

Της υπηρεσίας που φορτώνει μακροσκελή κατηγορητήρια σε αγωνιστές.

Για τη σημερινή απαγωγή, έχουμε να πούμε ότι αυτό είναι το τίμημα για το κάλεσμα και τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση της Νέας Σμύρνης. Νομίζουν ότι με σκοτεινά τεχνάσματα θα κάμψουν το αγώνα μας. Νομίζουν ότι με μαφιόζικες ενέργειες θα μαζευτούμε στο καβούκι μας.

Δεν τους φοβόμαστε. Είμαστε εδώ και στεκόμαστε όρθιοι απέναντί τους.

Θα καλούμε και θα συμμετέχουμε σε κάθε συγκέντρωση ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα. Θα στηρίξουμε τον αγώνα του επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα έως τη νίκη του, δίπλα σε δεκάδες χιλιάδες αγωνίστριες και αγωνιστές που αψηφούν την κρατική καταστολή.

Ο σύντροφος περνάει αύριο στις 11.00 από ανακριτή και εισαγγελέα με κακουργηματικό κατηγορητήριο (δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε έως αυτή τη στιγμή τι εμπεριέχεται στη δικογραφία).

Εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι ότι χτες ήταν μαζί μας στο δρόμο, ανάμεσα σ’ένα τεράστιο ποτάμι διαδηλωτών που βροντοφώναξαν στο αστυνομικό κράτος της ΝΔ «ως εδώ». Αν αυτό συνιστά κακούργημα, τότε βάλτε μας όλους φυλακή.

Φτιάξτε όσες σκευωρίες μπορείτε, όλες θα καταπέσουν.

Καλούμε αύριο στις 11.00 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων.

Απαιτούμε άμεση απελευθέρωση του συντρόφου μας.

Κανένας μόνος του στα χέρια του κράτους.

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License