Ανταπόκριση από αντικατασταλτική πορεία στο Γαλάτσι 07/03

Την Κυριακή 7/3 στις 21:30μμ πραγματοποιήθηκε πορεία στο Γαλάτσι, ως άμεση απάντηση στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν νωρίτερα εκείνη την μέρα στη Νέα Σμύρνη.

post image

Την Κυριακή 7/3 στις 21:30μμ πραγματοποιήθηκε πορεία στο Γαλάτσι, ως άμεση απάντηση στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν νωρίτερα εκείνη την μέρα στη Νέα Σμύρνη.

Γύρω στα 40 άτομα συναντηθήκαμε άμεσα προκειμένου να δώσουμε μια αντανακλαστική απάντηση ενάντια στην κρατική καταστολή, τον κοινωνικό έλεγχο και τα περιοριστικά μέτρα, διεκδικώντας έστω και για λίγο τους δρόμους που μας ανήκουν, σπάζοντας τη σιωπή και τον φόβο που επικρατεί σε ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα ακούστηκαν συνθήματα για τον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα οποίος βρίσκεται σήμερα 13/03 στη 65η μέρα απεργία πείνας διεκδικώντας τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Αναρχική Συλλογικότητα Ανάδραση, σύντροφισσες/οι

 

Υ.Γ: Στηρίζουμε το κάλεσμα σε συγκέντρωση στη πλατεία Αγίου Αντρέα τη Κυριακή 14/3 στις 12:00 στο Γαλάτσι.

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License