Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα στην Φρανκφούρτη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε χθες 12.03.2021 μπροστά στο Ελ. Προξενείο της Φρανκφούρτης. Οι τελευταίες εξελίξεις αστυνομικής βίας έφτασαν στα αυτιά των αρχών της Γερμανίας και στην εκδήλωση αλληλεγγύης στον Αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα οι αστυνομική παρουσία ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολική. Ήταν προκλητική και ξεπέρασαν πολύ γρήγορα το όρια για τα γερμανικά δεδομένα. Ότι και να έχουν στο μυαλό τους, ότι εντολές και να έχουν λάβει εμείς θα είμαστε ο εφιάλτης τους. Ούτε τα μέτρα καταστολής αλλά ούτε και οι απειλές και οι ταυτοποιήσεις θα μας κρατήσουν κλειδωμένους και φιμωμενους στα σπίτια μας. Ανάψανε μόνοι τους το φιτίλι, θα είναι υπεύθυνοι για ότι έρθει από την έκρηξη. Ανώνυμοι Αναρχικοί Φρανκφούρτης ΑΑΦ

post image

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε χθες 12.03.2021 μπροστά στο Ελ. Προξενείο της Φρανκφούρτης.

Οι τελευταίες εξελίξεις αστυνομικής βίας έφτασαν στα αυτιά των αρχών της Γερμανίας και στην εκδήλωση αλληλεγγύης στον Αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα οι αστυνομική παρουσία ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολική. Ήταν προκλητική και ξεπέρασαν πολύ γρήγορα το όρια για τα γερμανικά δεδομένα.

Ότι και να έχουν στο μυαλό τους, ότι εντολές και να έχουν λάβει εμείς θα είμαστε ο εφιάλτης τους. Ούτε τα μέτρα καταστολής αλλά ούτε και οι απειλές και οι ταυτοποιήσεις θα μας κρατήσουν κλειδωμένους και φιμωμενους στα σπίτια μας. Ανάψανε μόνοι τους το φιτίλι, θα είναι υπεύθυνοι για ότι έρθει από την έκρηξη.

Ανώνυμοι Αναρχικοί Φρανκφούρτης

ΑΑΦ

Εικόνες:

από ΑΑΦ 14/03/2021 3:17 μμ.


post image

more impressions

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License