Κάλεσμα σε συγκέντρωση για τον σύντροφο Β.Σταθόπουλο

Επόμενες δικάσιμοι Δευτέρα 22, Τετάρτη 24, Παρασκευή 26 Μαρτίου. Καλούμε σε συγκέντρωση στην Λουκάρεως στις 09:00. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί.

post image

Στο πρόσωπο του Β. Σταθόπουλου δικάζουν την έμπρακτη Αλληλεγγύη. Ότι έδωσε το χέρι του σε ένα τραυματισμένο σύντροφο είναι το μόνο πραγματικό στοιχείο που γίνεται κυρίαρχο μέσα στην ακροαματική διαδικασία. Η δίκη ξεκίνησε σε κλίμα έκακτου στρατοδικείου με τον ίδιο να ενημερώνεται μόλις 13 μέρες πριν την δίκη, σε μία αίθουσα γεμάτη ένοπλους φρουρούς και χωρίς πρόσβαση στην οικογένειά του, σε συντρόφους/ισσες. Αν ο σωφρονισμός του συντρόφου μας είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη, εμείς καλούμαστε να απαντήσουμε ότι η αλληλεγγύη δεν ποινικοποιείται δεν καταστέλλεται, δεν φυλακίζεται.

Καλούμε την Δευτέρα σε συγκέντρωση στο εφετείο στη Λουκάρεως στις 09:00 και σε δράσεις υπεράσπισης του Β.Σταθοπουλου. Όλοι/ες στους δρόμους!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License